loading...

Thursday, 5 January 2017

Filled Under:

Anak TAMPAR bapa selepas 'dicabul' di atas sebuah motosikal.!! VIRALKAN SAMPAI MAK DIA TAHU!!!

Anak TAMPAR bapa selepas 'dicabul' di atas sebuah motosikal.!! VIRALKAN SAMPAI MAK DIA TAHU!!!


Dunia oh dunia. Itulah yang berlaku pada zaman sekrang ini apabila seorang yang dipercayai bapa tiri kepada seorang gadis yang berusia sekitar 15 tahun telah mengambil kesempatan untuk meramas payudara anaknya itu di atas motosikal.

Insiden itu sempat dirakamkan oleh seorang penunggang motosikal lain yang melihat kejadian memalukan itu dan memuat naik ke laman sosialnya.

Menurut beberapa orang yang mengenali lelaki tersebut mengatakan beliau adalah bapa tiri kepada gadis tersebut. Entah benar atau tidak itu tidak dapat dipastikan.

Kejadian itu berlaku di sebuah jalan raya di China. Kalau korang lihat pada video ini, lelaki itu cuba meramas payudara anak tirinya itu dan anak tirinya itu dilihat menampar tangan bapa tirinya itu.

Entah kenapa seorang yang berstatus sebagai bapa harus melakukan perkara itu terhadap seorang gadis walaupun bukan anak kandung sendiri.

Mungkin dunia sudah sampai di akhir zaman, hinggakan perkara sebegini pun boleh terjadi di tempat-tempat terbuka apatah lagi ianya dilakukan oleh bapa tiri sendiri.


0 comments:

Post a Comment