Monday, 26 December 2016

Filled Under:

Isteri tak dapat menahan SEBAK selepas video 'kecurangan' suami dimainkan di stesen TV secara live.!! Saat 0.52 SEBAK LIHAT RIAKSI ISTERINYA..

Isteri tak dapat menahan SEBAK selepas video 'kecurangan' suami dimainkan di stesen TV secara live.!! Saat 0.52 SEBAK LIHAT RIAKSI ISTERINYA..


Isteri mana yang sanggup melihat suami sendiri 'bermain' bersama wanita lain dibelakang mereka, apatah lagi jika ianya di lihat orang ramai.

Tentu ianya menjadi satu detik-detik hitam bagi seorang isteri apabila mengetahui suami sendiri melakukan hubungan terlarang bersama wanita lain.

Itu lah yang berlaku di Mexico apabila sebuah rancangan tv yang memaparkan kisah-kisah kecurangan si suami di belakang isteri sendiri.

Rancangan itu walaubagaimanapun terpaksa dihentikan penyiarannya selepas mendapat pelbagai kecaman daripada orang ramai kerana 'memusnahkan' rumah tangga pihak lain walaupun ianya adalah kejadian yang sebenar.

Di dalam rancangan itu, mereka menyajikan satu klip rakaman CCTV yang telah dipasangkan di beberapa sudut tertentu bagi membongkar perbuatan si suami wanita tersebut.

Alangkah terperanjatnya si isteri selepas melihat klip rakaman video itu yang ditayangkan di hadapan penonton 'aksi' suaminya itu bersama wanita lain.

Suasana bertukar hiba selepas si isteri di lihat tidak dapat menerima apa yang di saksikannya itu dan mula menangis sebaik saja klip video itu dimainkan.


0 comments:

Post a Comment