loading...

Friday, 30 December 2016

Filled Under:

Cincin Tersekat Di........... PERHHHH!! Ni Mesti Kes TAK MENAHAN!!!

Cincin Tersekat Di........... PERHHHH!! Ni Mesti Kes TAK MENAHAN!!!

Cincin Tersekat Dikemaluan|Cincin Tersekat Dikemaluan|Seorang lelaki terpaksa menahan rasa sakit,apabila cincin besi yang di gunakan dikemaluannya untuk kepuasan seks tersangkut.
Mangsa yang enggan namanya disebutkan itu dihantar Ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) pada jam 1:50 pagi tadi 31 Dec 2016.
Pemotongan cincin yang tersangkut  tersebut di bantu oleh anggota Bomba menggunakan peralatan khas yang di lakukan BBP Sungai buloh dan BBP Hang tuah.
Bagaimanapun hingga kini mangsa masih enggan untuk bercerita bagaimana cincin besi tersebut tersangkut di kemaluannya.
Cincin tersekat dikemaluan juga pernah berlaku 26 Ogos 2014 dua tahun lalu,dimana seorang lelaki berusia 23 tahun hanya ingin mencuba dan suka suka dengan tidak semena-mena memasukkan cincin besi pada kemaluanya.
Malangnya, setelah telus, cincin itu tersekat di pangkal kemaluan.Beliau panik dan cuba mengeluarkannya secara paksa bersendirian hingga kemaluannya membengkak.
Setelah menderita dalam diam selama 11 jam, beliau akhirnya meminta bantuan bapanya untuk dibawa ke Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZII) kira-kira pukul 3 pagi keesokan hari.
Lebih parah apabila Doktor mengalami kesukaran mengeluarkan cincin berkenaan,dan terpaksan meminta Jabatan Bomba dan Penyelamat tampil memberi bantuan.
0 comments:

Post a Comment