loading...

Tuesday, 1 November 2016

Filled Under:

INFO..!! BAGAIMANA CARA MENGHISAP "BIJI" ISTERI SEHINGGA ISTERI PANCUT..??

Terdapat pelbagai cara menjilat faraj isteri yang boleh suami praktikkan. Teknik-teknik atau cara menjilat faraj isteriselalunya digunakan sebelum mendayung, dan sering dinobatkan sebagai salah satu teknik foreplay untuk memanaskan isteri dan membuat faraj isteri basah.
Cara Menjilat Faraj IsteriCara Menjilat Faraj Isteri

Walaupun ramai para suami yang sedar kepentingan menghisap dan menjilat kemaluan isteri, ramai yang mengabaikannya kerana tidak sabar. Ada juga para suami yang menganggap menjilat kemaluan isteri menjijikkan dan kotor. Sayang sekali kerana seks oral jika dilakukan dengan teknik yang betul akan membuatkan isteri anda mengeliat kesedapan, dan tidak mustahil isteri boleh pancut dan klimaks hanya dengan teknik seks oral, iaitu menjilat faraj beliau.

Kadang-kala, para isteri pula yang malu-malu dan berasa kekok apabila si suami ingin menjilat bahagian alat sulitnya. Perkara ini selalunya terjadi kepada pasangan yang baru mendirikan rumahtangga, atau kurang pengalaman di dalam hubungan seks. Jika perkara ini berlaku, si suami harus pandai memainkan peranan dengan menenangkan isteri anda dengan kata-kata romantis untuk membuatkan si isteri leka.

Mulakan pemanasan pada bahagian tubuh badan isteri yang lain, dan jangan terus menuju ke arah faraj isteri. Sebelum mula menjilat faraj isteri, lalukan lidah anda pada bahagian berhampiran alat sulit isteri. Contohnya paha, kelangkang, punggung dan sebagainya. Setelah isteri mula berasa ghairah, dan farajnya telah mula basah, barulah anda mulakanmenjilat faraj beliau.

Seperti yang telah saya tegaskan di dalam artikel-artikel sebelum ini, bahagian yang paling sensitif pada kemaluan wanita ialah klitoris, atau biji kelentit. Walaubagaimanapun, terdapat wanita yang amat sensitif pada biji kelentitnya. Oleh itu lihat dahulu reaksi isteri anda ketika anda mula menjilat biji kelentit beliau. Jika beliau seperti kegelian dan berasa tidak selesa, larikan lidah anda ke bibir farajnya terlebih dahulu. Tunggu sehingga beliau benar-benar bersedia sebelum anda menghisap, menjilat atau mengulum kembali biji kelentit beliau.

Apabila si isteri secara tidak sedar membuka luas-luas kaki beliau, maka itulah tandanya beliau telah menyerahkan faraj beliau sepenuhnya kepada anda. Menjadi tugas anda untuk membuatkan isteri anda puas dengan jilatan anda. Anda harus pandai melarikan lidah anda ke setiap bahagian kemaluan beliau, dan jangan hanya bertumpu kepada biji kelentit sahaja.

Berikan perhatian kepada bibir farajnya, bibir luar dan dalam. Sesekali jolok lidah anda ke dalam lubang faraj beliau dan lihat reaksinya. Jangan lupa untuk menunjukkan kepada isteri anda yang anda sedang menikmati sepenuhnya faraj beliau. Keluarkan sedikit desahan, atau kata-kata yang seperti “hmm.. sedapnya..” atau puji kecantikan faraj isteri. Secara tidak langsung ini akan membuatkan beliau lebih ghairah dan bernafsu, dan memudahkan beliau klimaks, atau orgasme.

Peraturan penting yang perlu anda tanam di dalam minda anda ketika menjilat faraj isteri ialah jangan tergopoh-gapah. Lakukan dengan perlahan-lahan. Nikmati faraj isteri anda dengantenangdan tertib. Kemaluan isteri anda adalah organ seks yang amat sensitif dan mudah cedera. Oleh itu berhati-hati dan jangan sesekali menjilat faraj isteri dengan terlalu kasarsehingga boleh menyebabkan kecederaan.
0 comments:

Post a Comment